Al lange tijd geven we verschillende trainingen aan mensen die nog niet alleen werk kunnen vinden. Nieuw is de training voor jongeren tot en met 27 jaar. In deze training gaan we in op de onderwerpen die juist in deze groep spelen.

Trainers Mario en Joy voor de groep jongeren
Trainers Mario en Joy voor de groep jongeren (foto: Frank de Roo)

De eerste groep jongeren is net klaar met de training. Mario Ferreira en Joy van der Saag zijn de coaches. In de training voor jongeren leggen we de nadruk op het vergroten van zelfvertrouwen en persoonlijke ontwikkeling.
We hebben het bijvoorbeeld over:
•    je eenzaam voelen
•    je niet gemotiveerd voelen iets te gaan doen
•    je eigenwaarde 
•    je mogelijkheden op de arbeidsmarkt
•    je mogelijkheden voor het volgen van een opleiding
De training begint met individuele gesprekken. Daarin kijken we wat haalbaar en mogelijk is. En wat je kan verwachten. Daarna volg je in een groep de training. Zo kan je van elkaar leren en elkaar steunen. Ook hebben we aandacht voor bewegen. Het is een actieve en leerzame training. Aan het einde van de training kan je aan de slag met je stappenplan en krijg je een certificaat.

Andere trainingen

Wij geven verschillende trainingen. Zoals een training solliciteren en vaardigheden die je daarvoor nodig hebt. Of  voor mensen die minder zelfvertrouwen hebben en juist daarvoor wat extra hulp kunnen gebruiken. Ook geven we training aan mensen die nog niet zolang in Nederland zijn en daarmee hulp nodig hebben.

Ook een training volgen?

Wilt u ook een training volgen? Bespreek dan uw interesse met uw casemanager.