Tot 1 mei kunt u de belastingaangifte 2023 doen. Dit kunt u natuurlijk zelf doen. Vindt u het invullen moeilijk? Vrijwilligers in uw woonplaats kunnen u gratis helpen. 

Neem dan minimaal het volgende mee: Uw DigiD, de gegevens over 2023, zoals de overzichten van al uw inkomsten en bankrekeningen en de lening voor uw huis (hypotheek).

Brief van de Belastingdienst
Brief van de belastingdienst (Foto: IJsselgemeenten)

Capelle

In wijkwinkels in Capelle zijn tot 29 april invuldagen voor de belastingaangifte. Hiervoor kunt u een afspraak maken. Bel: 010 - 264 02 20 (op werkdagen van 9.00 tot 16.00 uur). Of mail naar: vip@welzijncapelle.nu met de datum dat u wilt langskomen. 
Meer informatie op: www.welzijncapelle.nl(externe link).

Krimpen

In Krimpen helpt een vrijwilliger van de KrimpenWijzer bij uw belastingaangifte. U kunt langskomen op woensdag en vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur. In april zijn er extra spreekuren. Hiervoor maakt u een afspraak bij het vrijwilligersloket. Bel: 0180 - 51 75 90 of mail naar: info@krimpenwijzer.nl.
Meer informatie op: www.krimpenwijzer.nl(externe link).

Zuidplas

In Zuidplas kunt u terecht bij de Postkamer van de Stichting ZO!. Zij helpen u met het invullen van uw belastingaangifte en formulieren. Voor het maken van een afspraak in Nieuwerkerk aan den IJssel belt u: 0180 - 31 00 50. Of mailt u naar: geldzaken@stzo.nl
De andere Postkamers kunt u zonder afspraak bezoeken. U ziet op www.stzo.nl/postkamer wanneer ze open zijn.
Meer informatie op www.stzo.nl(externe link).

Zelf aangifte

Wilt u zelf aangifte doen en een computer gebruiken? Dan kunt u in de Bibliotheek Capelle Centrum en Bibliotheek Krimpen terecht. Meer informatie op www.bibliotheekaandenijssel.nl(externe link). In Zuidplas kunt u van 14.00 tot 17.00 uur een computer gebruiken tijdens de openingstijden van de diverse bibliotheken. Meer informatie op www.bibliotheekdegroenevenen.nl(externe link).