Banenmarkt Isala Theater druk bezocht

Dit is een oud bericht.

De Banenmarkt op donderdag 8 juni in het Isala Theater in Capelle aan den IJssel werd druk bezocht. Deze was georganiseerd door Werkgeverservicepunt IJsselgemeenten (WSP IJsselgemeenten) in samenwerking met het UWV en gemeenten uit de regio Rijnmond. Het thema was “Dichterbij dan je denkt”

Werkgevers en werkzoekenden werden in het Isala theater op creatieve wijze met elkaar in contact gebracht. In de grote zaal zette Jürgen Raymann de bezoekers aan het denken over “werkgeluk” en wat je nodig hebt om dat te vinden. Tijdens dit inspirerende verhaal werden verschillende bedrijfsvlogs getoond. Zo konden mensen kennismaken met het werk in de verschillende branches. Na het theaterprogramma konden werkzoekenden en werkgevers met elkaar in gesprek gaan tijdens de ‘meet & greet’ en vervolgafspraken maken.

BAnenmarkt in het Isala Theater
Banenmarkt in het Isala Theater. Foto: Jan Kok

In deze tijd is het voor veel werkgevers niet makkelijk om goed personeel te vinden. Het WSP IJsselgemeenten helpt daarbij. Het WSP IJsselgemeenten, gevestigd op het Werkplein, heeft veel contacten met werkgevers en de werkzoekenden. Met het organiseren van soortgelijke evenementen brengen ze werkgevers en werkzoekenden bij elkaar. Op 11 mei vond al een banenmarkt in winkelcentrum De Koperwiek plaats die een aantal succesvolle matches opgeleverde.

Het Werkgeversservicepunt denkt graag mee

Het WSP helpt niet alleen met het in contact brengen van werkgevers en werknemers. Ook kan het WSP bedrijven informatie geven over financiële voordelen, wetgeving en in te zetten instrumenten. Zij denken mee en adviseren over het creëren van ontwikkelkansen op de werkvloer.

Meer informatie

Het WSP IJsselgemeenten organiseert vaker (regionale) evenementen. Hou hiervoor onze website https://www.wsprijnmondijsselgemeenten.nl/ in de gaten. Natuurlijk komen de arbeidsmakelaars ook graag op de koffie voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Voor meer informatie kunnen bedrijven contact opnemen met het team via: arbeidsmakelaars@ijsselgemeenten.nl