Zoek je werk? Maar weet je nog niet precies wat je wil doen? Wil je graag je toekomstige werkgever ontmoeten? Of wil je graag vast zien hoe het werk eruit ziet? Bezoek dan een van de banenmarkten in de regio. Binnenkort zijn er ook 2 in Capelle. 

11 mei: De Koperwiek

Op donderdag 11 mei van 13.00 tot 17.00 uur is er een banenmarkt in Winkelcentrum De Koperwiek in Capelle. Op deze markt vind je werkgevers uit De Koperwiek zelf. Daarnaast ook werkgevers uit andere branches. Verder is er informatie te vinden over verschillende leer-werktrajecten en opleidingen. 

8 juni: Isala theater

Kom op donderdag 8 juni van 13.00 tot 16.00 uur naar de banenmarkt in het Isala Theater aan het Stadsplein in Capelle. Jürgen Raymann is uw gastheer. In een film krijgt u informatie over het werk in 6 verschillende branches. Daarna presenteert Jürgen Raymann zijn voorstelling over Werkgeluk. Tot slot kunt u persoonlijk kennismaken met verschillende werkgevers. 

In de buurt

Naast de banenmarkten in Capelle zijn er binnenkort ook banenmarkten in de buurt. Bijvoorbeeld op 18 april en 11 mei in het Feyenoord Stadion. Kijk voor meer informatie op https://wsprijnmond.nl/werkzoekenden/banenmarkten/(externe link)