Met een Rotterdampas kunt u gratis of met korting veel leuke dingen doen in Rotterdam en omgeving. Van zwemmen tot uiteten en naar het museum en theater. De pas is geldig tot 1 maart 2023

Foto van de Rotterdampas

Krimpen

Voor inwoners van Krimpen kost de Rotterdampas € 60. U kunt de pas aanvragen of verlengen op www.rotterdampas.nl. Ook is de pas op verschillende verkooppunten te krijgen. Onder meer in de centrale bibliotheek van Rotterdam. Meer informatie vindt u op www.rotterdampas.nl. U kunt de Rotterdampas vergoed krijgen via het Voorzieningenfonds. Kijk hiervoor op deze pagina.

Capelle en Zuidplas

In Capelle en Zuidplas geeft de gemeente korting als u een laag inkomen heeft. Met een uitkering van ons betaalt u dan € 5. Voor kinderen tot en met 17 jaar is de pas gratis. Meer informatie vindt u op de website van uw gemeente.

.