Zomeractiviteiten voor kids (02-07-2020)

HOME  |  IJsselgemeenten  |  Nieuws  |  Zomeractiviteiten voor kids

Zomeractiviteiten voor kids (02-07-2020)

Deze zomervakantie is anders dan anders. Door de coronacrisis gaan veel minder mensen op vakantie. Vorige jaren was er voor de thuisblijvers van alles te doen. Dit jaar ook wel, maar veel organisaties weten (nog) niet goed hoe dat met corona gaat.

Springkussen is een van de zomeractiviteiten voor kinderen

Wat mag wel en wat mag niet? Welke regels zijn er voor verschillende leeftijden? Dat maakt het moeilijk om dingen te organiseren. Daarom kunnen we nog geen tips geven voor leuke dingen om te doen. Wel geven we een aantal websites om in de gaten te houden. Kijk daarnaast in uw huis-aan-huisblad. Als er iets georganiseerd wordt staat het daar vast in.

Capelle

In Capelle krijgen alle kinderen op de lagere school voor de vakantie weer het Jeugd vakantie paspoort. Daarin staan verschillende activiteiten om te doen in Rotterdam en omgeving.

Sportief Capelle wil weer een aantal activiteiten organiseren. Kijk op www.sportiefcapelle.nl.

Of het Huttendorp in Schollevaar doorgaat is nog niet zeker. Toch is de inschrijving gestart. Meer informatie: www.huttendorpschollevaar.nl.

Kijk ook op www.watisertedoenincapelle.nl 

Krimpen

Vorig jaar had de KrimpenWijzer nog een leuk programma. Dit jaar onder meer:

Repairkids: creatief bouwen en knutselen
29 juli 13.00 - 14.30 uur Creakidstent grasveld tussen Park- en Vijverflats
Mad Sciencekids: wetenschap en techniek
5 augustus 10.00 - 11.30 uur Creakidstent grasveld tussen Park- en Vijverflats
Repairkids: creatief bouwen en knutselen
29 augustus 13.00 - 14.30 uur Creakidstent grasveld tussen Park- en Vijverflats

Kijk voor meer op de website van KrimpenWijzer

Ook zwembad de Lansingh, Synerkri en de kinderboerderij organiseren vaak activiteiten. Synerki heeft de activiteiten op hun website staan. Daar is aanmelden ook mogelijk. Houdt dus ook deze websites in de gaten: www.optisport.nl, www.synerkri.nl en www.kinderboerderij-kleinboveneind.nl

Zuidplas

Of de jeugdvakantieweken doorgaan in Zuidplas dit jaar is nog niet duidelijk. Houd de website www.welzijnzuidplas.nl in de gaten. 

Top