Wist u dat …oktober (08-10-2019)

HOME  |  IJsselgemeenten  |  Nieuws  |  Wist u dat …oktober

Wist u dat …oktober (08-10-2019)

… wij uw vaste lasten, zoals huur, energie en premie zorgverzekering van uw uitkering kunnen betalen? U krijgt het geld dat overblijft. Zo voorkomt u achterstanden met het betalen van de huur, gas, water, licht en uw zorgverzekering. Of dat een bewindvoerder uw financiën moet gaan regelen. Wilt u dat we uw vaste lasten gaan betalen? Of heeft u er vragen over? Meldt u zich dan aan via socialezaken@ijsselgemeenten.nl. U hoort dan van ons welke gegevens we nodig hebben.

… als u een schuld bij ons heeft, u samen met team Debiteuren naar een oplossing kunt zoeken? U kunt hen mailen via debiteurensoza@ijsselgemeenten.nl of bellen via onze informatielijn: 010 - 284 84 57 (op werkdagen van 8.00 tot 12.00 uur).

… het belangrijk is dat u het de Belastingdienst op tijd laat weten als: uw inkomen verandert, u gaat verhuizen, gaat trouwen of samenwonen of andere mensen in uw huis komen wonen? Zo krijgt u de juiste toeslagen en heffingskortingen en hoeft u later geen geld terug te betalen. Kijk hiervoor op www.belastingdienst.nl.

… wij verwachten dat u ons een verandering in uw situatie binnen 7 dagen laat weten? Meld het als u verhuist, gaat samenwonen of trouwen of andere mensen in uw huis komen wonen, en als uw inkomen en bezit (vermogen) verandert. Meer informatie staat op de pagina wijzigingen doorgeven.

… u tussen 10.00 en 12.00 uur ook op afspraak bij onze balie langs kunt komen? Bijvoorbeeld om documenten in te leveren of om uw vraag te stellen. Met een afspraak bent u snel aan de beurt. Maak een afspraak op de pagina Contact