Wist u dat …juli 2020 (02-07-2020)

HOME  |  IJsselgemeenten  |  Nieuws  |  Wist u dat …juli 2020

Wist u dat …juli 2020 (02-07-2020)

Wist u dat u een wijzigingsformulier moet inleveren als uw inkomsten veranderen?

Is het bedrag van uw andere uitkering op 1 juli veranderd? Zoals van WW, ZW, Wia en/of pensioen? Meldt dit dan bij ons. Stuur een kopie van het uitkeringsoverzicht mee. Dit kan met het online formulier ‘Verzenden documenten’.

Wist u dat wij uw nieuwe huurbedrag al weten als wij voor u huur betalen aan 1 van deze verhuurders?

• Havensteder
  • Quawonen
  • Vestia
  • Woonpartners
  • Mozaïek Wonen
  • Zorgpartners

Deze verhuurders hebben de nieuwe huur al aan ons doorgegeven. Staat uw verhuurder hier niet bij? Geef dan uw nieuwe huurbedrag vóór 15 juli aan ons door. Dit gaat het snelst via www.ijsselgemeenten.nl/wijzigen. Betaalt uw bewindvoerder voor u? Dan hoeft u de nieuwe huur niet aan ons door te geven. Geef het dan door aan uw bewindvoerder.

Wist u dat u iemand kunt machtigen om voor u zaken te regelen met ons?

Deze persoon of organisatie kan dan onze regelingen voor u aanvragen. Ook kan hij of zij documenten inleveren bij ons, vragen van ons beantwoorden en (persoonlijke) informatie over u met ons uitwisselen. Gebruik onze standaard machtiging.

Wist u dat door de coronacrisis mensen die gebruik maken van kinderopvang, de eigen bijdrage terugkrijgen van het Rijk?

Deze terugbetaling gaat automatisch. Krijgt u van ons de eigen bijdrage kinderopvang krijgen? Dan moet u de vergoeding van het Rijk aan ons betalen. Kreeg u bericht over de vergoeding of geld van de Rijksoverheid? Laat het ons dan meteen weten.