Vind personeel met samen investeren in opleiding (07-07-2021)

HOME  |  IJsselgemeenten  |  Nieuws  |  Vind personeel met samen investeren in opleiding

Vind personeel met samen investeren in opleiding (07-07-2021)

Ook bij het Werkplein IJsselgemeenten geloven we in een leven lang leren en ontwikkelen. Veel mensen willen graag weer aan het werk gaan. Dat lukt dit in de praktijk niet altijd. Eén van de oorzaken is dat hun opleiding niet aansluit bij huidige vacatures.

iemand volgt een opleiding tot administratief medewerker

Door een opleiding in combinatie met werken kunnen onze klanten wel van waarde zijn voor uw organisatie. Daarnaast zien wij dat ze daarmee aan het werk blijven. Daarom zoeken we werkgevers en organisaties die moeilijk personeel kunnen vinden. We kunnen dan samen investeren in de opleiding van mensen. Zo kunt u nieuwe collega’s verwelkomen. Dit doen we inmiddels in samen met een bedrijf dat mensen opleidt tot medewerker klantenservice en een organisatie die mensen opleidt tot helpende in de zorg.

Wil je meer weten of heb je ideeën? We gaan graag vrijblijvend het gesprek aan. Neem contact op met Sebastiaan Boumans van Team Arbeidsmakelaars IJsselgemeenten. Mail: s.boumans@ijsselgemeenten.nl of bel:06-50160286