Vind een baan in onze vacaturebank (15-04-2021)

HOME  |  IJsselgemeenten  |  Nieuws  |  Vind een baan in onze vacaturebank

Vind een baan in onze vacaturebank (15-04-2021)

In onze vacaturebank vindt u banen die we nu voor u hebben. Op dit moment ongeveer 20. We vermelden er hier een paar. U vind meer informatie in de vacaturebank: www.ijsselgemeenten.nl/vacaturebank Daar kunt u ook direct solliciteren. De inlogcode staat in de brief bij deze nieuwsbrief. Of vraag erom bij uw casemanager.

Dienstverlening in coronatijd

Verkeersregelaar

VMBO / MBO

Bent u representatief en dienstverlenend? Vindt u het leuk om het verkeer bij evenementen of werk aan de weg in goede banen te leiden? IBS Traffic zoekt snel verkeersregelaars voor verschillende opdrachtgevers.

Het werk:

• het begeleiden van in- en uitrijdend verkeer bij werkzaamheden
  • een veilige doorstroming van het verkeer
  • ‪op een prettige manier de verkeersdeelnemers te woord staan

U heeft: ‪een landelijke aanstellingspas (verkeersregelaarspas), een geldig VCA diploma of wil deze halen en een geldig certificaat BRL-9101 of wil deze halen.

Medewerker Groenvoorziening

Werken in het groen

Werken in het groen (foto: Frank de Roo)

VMBO / MBO / Ongeschoold

Wilt u graag buiten werken? Kunt u goed vroeg opstaan? Dan hebben wij voor u leuk werk in het groen. U gaat via een uitzendbureau aan de slag als medewerker groenvoorziening.

• onderhoud groen
  • schoffelen
  • onkruid bestrijden
  • nieuwe planten in de grond zetten

U werkt van 6.30 tot 16.00 uur.

Klantenservice medewerker

VMBO / MBO

Wilt u graag mensen helpen via de telefoon?

Het werk:

• u bent het eerste contact voor de klant
  • u staat de klant met veel plezier telefonisch te woord
  • u beantwoordt ook vragen via e-mail en live chat

U spreekt en schrijft goed Nederlands.

Wilt u graag aan de slag als klantenservice medewerker? Maar u voldoet nog niet aan alle voorwaarden? Laat het ons weten! Wij kijken dan samen met u wat mogelijk is.