Trainingen in coronatijd (10-12-2021)

HOME  |  IJsselgemeenten  |  Nieuws  |  Trainingen in coronatijd

Trainingen in coronatijd (10-12-2021)

Wij geven verschillende trainingen. Met sommige trainingen bereiden we mensen voor op de arbeidsmarkt. Bijvoorbeeld door te helpen met (sollicitatie)gesprekken. Of het maken van een goed curriculum vitae (CV). Met andere trainingen helpen we bij het krijgen van meer zelfvertrouwen of om uzelf beter te kunnen redden in de maatschappij.

Online trainingen

Voor corona gaven wij alle trainingen ’live’. Bijvoorbeeld op het Werkplein of in het gemeentehuis. In coronatijd zijn we de trainingen online gaan geven. We hebben gemerkt dat dit in veel gevallen ook goed is.

Omdat het met corona na de zomer beter ging, geven we weer meer trainingen ’live’. Natuurlijk houden we rekening met de regels voor corona, zoals 1,5 meter afstand, goed luchten van ruimtes en ontsmetten van handen. Als een deelnemer of een trainer klachten heeft, moet deze persoon thuisblijven.

Corona

De maatregelen van de overheid veranderen steeds. Hierop passen wij onze trainingen steeds aan. Zo kunnen we op een veilige manier doorgaan. Verder werken we nog steeds zoveel mogelijk thuis. Afspraken hebben we via de telefoon of videogesprek. En met vragen bellen, mailen of appen we elkaar. Alleen als het niet anders kan, spreken we u persoonlijk.

Wij sturen brieven met de post en e-mail. Let daarom op zowel uw brievenbus als e-mailbox. Op onze website leest u altijd de laatste informatie over onze service tijdens corona.