Storing formulier Verzenden documenten (12-04-2019)

HOME  |  IJsselgemeenten  |  Nieuws  |  Storing formulier Verzenden documenten

Storing formulier Verzenden documenten (12-04-2019)

Van 27 maart 9:00 uur tot 11 april 16:00 uur werkte het online formulier verzenden documenten niet goed. Daardoor hebben we de verzonden documenten niet ontvangen.

Door de fout zijn de documenten niet opgeslagen en doorgestuurd naar onze medewerkers. Inmiddels is de fout verholpen. Niemand heeft de documenten ontvangen.

Nogmaals sturen

Heeft u ons in deze periode documenten verzonden? Dan vragen we u deze snel opnieuw te versturen. We kunnen dan uw aanvraag of betaling zo snel mogelijk verwerken. We bieden onze excuses aan voor het ongemak.

Vragen

Heeft u nog vragen? Of krijgt u problemen door de vertraagde afhandeling van uw aanvraag of betaling? Bel of mail dan naar onze informatielijn via socialezaken@ijsselgemeenten.nl of 010 - 284 84 57.