Priscilla vond een baan via onze vacaturebank (15-12-2020)

HOME  |  IJsselgemeenten  |  Nieuws  |  Priscilla vond een baan via onze vacaturebank

Priscilla vond een baan via onze vacaturebank (15-12-2020)

Sinds juli hebben we op onze website een vacaturebank met veel verschillende banen. Priscilla was 1 van de eersten die hier een leuke opstap naar een baan vond. Op 16 november begon ze met het AanZet traject bij VANAD Academy. Na het behalen van de training krijgt ze een certificaat.

Priscilla vond een baan op onze vacaturenbank

Priscilla vond een baan op onze vacaturenbank (Foto: Frank de Roo)

Makkelijk reageren

Priscilla vertelt: “In de nieuwsbrief van juli las ik over de vacaturebank. En lekker nieuwsgierig als ik soms ben, nam ik een kijkje. Ik zag iets over een cursus klantcontact en waagde de gok. Ik kon heel simpel mijn brief plaatsen, mijn CV uploaden en de sollicitatie versturen.”

Snel gestart

“Al heel snel werd ik gebeld door Birgitte Frowijn, een super arbeidsmakelaar van IJsselgemeenten. Eerst moest ik een taaltoets maken. Birgitte regelde ook een online gesprek met een trainer van VANAD Academy. En ja hoor! Ik kon bij VANAD een laptop ophalen voor de training. Binnen 2 weken was ik gestart met het AanZet Traject!

Het mooie is dat ik met dit certificaat een zeer goede kans maak op werk. Eindelijk heb ik weer een opstap naar een goede en leuke baan vol mogelijkheden. Ik denk dat mijn toekomst heel mooi kan worden!”

Ook aan het werk?

Kijk op onze vacaturebank voor de banen die we nu voor u hebben: www.ijsselgemeenten.nl/vacaturebank

De inlogcode staat in de brief bij de nieuwsbrief. Of vraag erom bij uw casemanager.