Onze service in coronatijd (15-04-2021)

HOME  |  IJsselgemeenten  |  Nieuws  |  Onze service in coronatijd

Onze service in coronatijd (15-04-2021)

We willen u en onze medewerkers beschermen tegen corona. Dus: we doen de dingen zoveel mogelijk zonder persoonlijk contact. Onze balie is 2 dagen in de week op afspraak open. Wij werken zoveel mogelijk thuis. Afspraken hebben we per telefoon of videogesprek. En met vragen bellen, mailen of appen we elkaar. Alleen als het niet anders kan, spreken we u persoonlijk.

Onze service in coronatijd

De regels over corona veranderen steeds. Als u dit leest kan de situatie weer anders zijn. Op onze website vindt u altijd de laatste informatie.

Balie op afspraak open

De balie is alleen op afspraak open op dinsdag en donderdag van 10.00 tot 12.00 uur. Een afspraak maakt u op onze pagina contact of 010 - 284 84 57 (op werkdagen van 8.00 tot 12.00 uur).

Brieven via de post en e-mail

Wij sturen nu brieven met de post en e-mail. Let daarom op zowel uw brievenbus als e-mailbox.

Service

We doen ons best om onze service goed te houden. Heeft u vragen? We helpen u graag via de telefoon: 010 - 284 84 57 (op werkdagen van 8.00 tot 12.00 uur) of e-mail: socialezaken@ijsselgemeenten.nl. Lukt dat echt niet? Dan maken we een afspraak voor een persoonlijk gesprek,