Onze service in coronatijd (07-10-2020)

HOME  |  IJsselgemeenten  |  Nieuws  |  Onze service in coronatijd

Onze service in coronatijd (07-10-2020)

We willen u en onze medewerkers beschermen tegen corona. Dus: we doen de dingen zoveel mogelijk zonder persoonlijk contact. Onze balie is 2 dagen in de week op afspraak open. Wij werken zoveel mogelijk thuis. Afspraken hebben we per telefoon of videogesprek. En met vragen bellen, mailen of appen we elkaar. Komt u toch naar het gemeentehuis? Dan vragen we u een mondkapje te dragen.

De regels over corona veranderen steeds. Als u dit leest kan de situatie weer anders zijn. Op onze pagina over corona vindt u altijd de laatste informatie.

Geen afspraken

Groepsbijeenkomsten, trainingen en huisbezoeken doen we nu niet. Het contact met uw casemanager gaat via de telefoon, e-mail of een videogesprek. Dit geldt ook voor het behandelen van aanvragen. Alleen als het niet anders kan, spreken we u persoonlijk of komen we bij u op bezoek. Daarvoor hebben we onze spreekkamers aangepast en houden we ons bij een huisbezoek aan speciale regels. Lees ook het artikel over de huisbezoekapp.

Balie op afspraak open

De balie is alleen op afspraak open op dinsdag en donderdag van 10.00 tot 12.00 uur. Een afspraak maakt u op www.ijsselgemeenten.nl/contact of 010 - 284 84 57 (op werkdagen van 8.00 tot 12.00 uur). Bij een bezoek aan onze balie vragen we u een mondkapje te dragen.

Brieven via de post en e-mail

Wij sturen nu brieven met de post en e-mail. Let daarom op uw brievenbus èn uw e-mailbox.

Werk

Een paar trajecten naar werk is weer gestart. Daarvoor is soms een videogesprek nodig. Dat lukt niet altijd thuis. Op het Werkplein kunt u dan via een laptop praten met uw arbeidsmakelaar die thuis werkt. Maak hiervoor een afspraak. Natuurlijk zorgen we dat het veilig is. We maken alles schoon voordat u aan het gesprek begint.

Nieuw: online vacaturebank

Wij vinden vaak vacatures voor u. Deze hebben we nu in een online vacaturebank gezet. Uw inlogcode staat in de brief die u bij deze nieuwsbrief thuis kreeg. Of vraag ernaar bij uw casemanager.

Service

We doen ons best om onze service goed te houden. Heeft u vragen? We helpen u graag. Stel uw vraag per telefoon: 010 - 284 84 57 (op werkdagen van 8.00 tot 12.00 uur) of met ons contactformulier. Lukt dat echt niet? Dan maken we een afspraak voor een persoonlijk gesprek,