Nog geen 27 jaar? Terug naar school! (02-07-2021)

HOME  |  IJsselgemeenten  |  Nieuws  |  Nog geen 27 jaar? Terug naar school!

Nog geen 27 jaar? Terug naar school! (02-07-2021)

Met een diploma heb je meer kans op betaald werk. Tot 27 jaar kun je nog studiefinanciering van DUO krijgen. Daarom is tot je 27e het volgen van een studie verplicht. Helemaal als je nog geen diploma hebt of geen werk kunt vinden met jouw diploma. In september starten weer veel opleidingen. Schrijf je op tijd in.

Hulp bij een goede keuze

praat over je studiekeuze

Bespreek met je casemanager Werk wat je wilt leren. Samen kunnen jullie dan een opleiding vinden die bij jou past.
Woon je in Capelle of Krimpen? Dan kan De Jonge Krijger je ook helpen bij het kiezen van een opleiding. Je vindt De Jonge Krijger aan de De Linie 5G in Capelle aan den IJssel, www.jongekrijger.nl.

Woon je in Zuidplas en ben je nog geen 23 jaar? Dan kan Bureau leerlingzaken, Burgemeester Jamesplein 1 in Gouda, www.leerlingzakenmh.nl helpen. Je kan dan ook gebruik maken van coaching door What’s Nekzt. Zij helpen jongeren bij het ontdekken van hun eigen kwaliteiten en wensen. Wil je informatie over What’s Nekzt? Kijk dan op www.whatsnekzt.nl of stuur een e-mail met je naam, telefoonnummer en welke hulp je wil naar info@whatsnekzt.nl.