Nieuwsbrief ook digitaal (02-07-2020)

HOME  |  IJsselgemeenten  |  Nieuws  |  Nieuwsbrief ook digitaal

Nieuwsbrief ook digitaal (02-07-2020)

We hebben een nieuwtje te melden. De Nieuwsbrief Sociale Zaken kunt u voortaan ook via e-mail ontvangen.

Nieuwsbrief is ook digitaal

Zolang u een uitkering van ons ontvangt, krijgt u de nieuwsbrief altijd op papier. Maar, misschien vindt u het makkelijk om de artikelen ook digitaal te lezen. Ook handig als u een baan krijgt en geen uitkering meer nodig heeft. Dan kunt u de nieuwsbrief per mail blijven ontvangen. Zo blijft u op de hoogte van de mogelijkheden om extra geld aan te vragen en tips als u schulden heeft.

Aanmelden is makkelijk

U kunt zich voor de digitale nieuwsbrief aanmelden via: www.ijsselgemeenten.nl/nieuwsbrief. Als u zich heeft aangemeld krijgt u een e-mail met een link. Als u op de link klikt, ontvangt u de nieuwsbrief (ook) in uw mailbox. Door u aan te melden voor de nieuwsbrief geeft u ons toestemming om uw e-mailadres te gebruiken voor het toesturen van de artikelen uit de nieuwsbrief. Ook zullen wij andere interessante onderwerpen voor u opnemen in de digitale nieuwsbrief. Wij zullen uw e-mailadres niet voor iets anders gebruiken. U kunt uw toestemming op ieder moment zelf stoppen. Uw e-mailadres wordt dan vanzelf verwijderd. U krijgt dan geen mail meer van ons.