Is onze taal duidelijk? (07-10-2020)

HOME  |  IJsselgemeenten  |  Nieuws  |  Is onze taal duidelijk?

Is onze taal duidelijk? (07-10-2020)

We willen u goede informatie geven over uw rechten, plichten en mogelijkheden als u van ons een uitkering krijgt.

Dat doen we veel via brieven, folders, deze nieuwsbrief en op de website. We doen onze best om de taal duidelijk en makkelijk te houden. We letten erop niet teveel moeilijke woorden te gebruiken.

Laat het ons weten

Toch kan het zijn dat u onze informatie nog te moeilijk vindt. Laat het ons dan weten. We kunnen het u dan uitleggen. Ook kunnen we uw mening gebruiken om onze teksten beter te maken. Zo kunnen we onze informatie steeds duidelijker maken. Dus: vindt u een brief of andere informatie niet duidelijk? Stuur een e-mail naar socialezaken@ijsselgemeenten.nl of bel naar onze informatielijn: 010 ‑ 284 84 57 (op werkdagen van 8.00 tot 12.00 uur)