Hulp bij belastingaangifte (26-03-2020)

HOME  |  IJsselgemeenten  |  Nieuws  |  Hulp bij belastingaangifte

Hulp bij belastingaangifte (26-03-2020)

Let op: wegens maatregelen tegen corona is invulhulp nu moeilijk. Lukt het daarom niet ? Vraag dan om uitstel bij de belastingdienst. Tot 1 mei kunt u belastingaangifte doen. Dit kunt u natuurlijk zelf doen. Thuis achter de computer of op een computer bij de bibliotheek. Vindt u het invullen moeilijk? Vrijwilligers in uw woonplaats kunnen helpen. Neem dan minimaal het volgende mee: Uw DigiD, de gegevens over 2019, zoals de overzichten van: al uw inkomsten, al uw bankrekeningen en de lening voor uw huis (hypotheek).

Alle invulhulp gaat niet door wegens Corona

Probeer of u toch zelf aangifte kunt doen. Lukt het niet? Vraag dan uitstel aan. Doe dat voor 1 mei. U krijgt dan uitstel tot 1 september. Meer informatie vindt u op de website van de belastingdienst.

Capelle

De wijkwinkels in Capelle organiseren invuldagen voor de belastingaangifte. Maak een afspraak met het Vrijwilligersinformatiepunt (VIP) van Welzijn Capelle via vip@welzijncapelle.nu. Of bel 010 - 264 02 20 (op werkdagen van 9.00 tot 16.00 uur). Of kom langs bij het VIP aan De Linie 7E. Het invullen is gratis.

Meer info: www.welzijncapelle.nu

Op vrijdag 17 april verzorgt de Stichting Belastingwinkel Rotterdam een belastingaangiftedag in de bibliotheek Capelle Centrum.

Krimpen

In Krimpen krijgt u hulp bij uw belastingaangifte bij het inloopspreekuur van de Formulierenhulp in het Gezondheidscentrum, Groenendaal 1. Dit kan op maandag van 14.00 tot 15.30 uur en op woensdag van 10.00 tot 11.30 uur. In maart en april zijn er extra spreekuren voor het invullen van belastingformulieren. Hiervoor maakt u bij het vrijwilligersloket van de Krimpenwijzer een afspraak op: (0180) 515840.

Meer info: www.krimpenwijzer.nl

Op dinsdag 7 april verzorgt de Stichting Belastingwinkel Rotterdam een belastingaangiftedag in De Tuyter.

Zuidplas

In Zuidplas kunt u terecht bij de inloopspreekuren van De Postkamer (Raad en Daad) van Welzijn Zuidplas.

Zij helpen u met het invullen van uw belastingaangifte en formulieren. Het inloopspreekuur is zowel op afspraak als zonder afspraak te bezoeken. Bel voor een afspraak 06-14417050 op maandag tussen 12.00 en 14.00 uur of op donderdag tussen 9.00 en 11.00 uur. Of stuur een e-mail naar raadendaad@welzijnzuidplas.nl.

Waar kunt u terecht?

• Postkamer Nieuwerkerk aan den IJssel, Meidoorn 1a, maandag van 13.00 tot 15.00 uur.
  • Postkamer Moordrecht: CJG gebouw De Kraal, Prinses Beatrixstraat 15a, vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur.
  • Postkamer Zevenhuizen: Swanla, Burgemeester Klinkhamerweg 86, op oneven weken op donderdag van 13.00 tot 14.30 uur.
  • Postkamer Moerkapelle: Dorpshuis Op Moer, Raadhuisstraat 40, op oneven weken op donderdag van 9.30 tot 11.00 uur.

Meer info: www.welzijnzuidplas.nl