Geld terugbetalen? Regel het snel online! (15-12-2020)

HOME  |  IJsselgemeenten  |  Nieuws  |  Geld terugbetalen? Regel het snel online!

Geld terugbetalen? Regel het snel online! (15-12-2020)

Moet u geld aan ons (terug)betalen? Dan kunt u nu makkelijker en sneller een voorstel doen hoe u gaat betalen.

Online bankvoorstel

U kunt het geld in 1 keer aan ons (terug)betalen. Is het bedrag te hoog? Dan kunt u ons bellen of mailen om een afspraak over betalen te maken.

Online voorstel

Nog sneller gaat het met een online voorstel over terugbetalen. U kunt met dit formulier ook uw beslagvrije voet laten bepalen. Dit is het bedrag dat u over moet houden om van te leven.

Hoe werkt het?

U gaat naar www.ijsselgemeenten.nl/terugbetalen. Daar staat meer informatie en een link naar het formulier. Volg de stappen en log in met uw DigiD. Als u klaar bent met het invullen van het formulier en het uploaden van documenten, kunt u het naar ons versturen. Wij beoordelen uw voorstel. U krijgt binnen 4 weken antwoord.