Erop uit met de Rotterdampas (26-03-2020)

HOME  |  IJsselgemeenten  |  Nieuws  |  Erop uit met de Rotterdampas

Erop uit met de Rotterdampas (26-03-2020)

Meer dan 750 acties, gratis of met korting in Rotterdam en omgeving. Gratis naar de film, het zwembad, de Euromast en Spido. Ga zo vaak u wilt gratis naar bijna alle musea in Rotterdam, Den Haag en Delft. Krijg flinke korting bij Plaswijckpark en veel attractieparken. Pak een gratis ijsje, een koffie en proef eens iets anders met korting.

mensen dromen over wat je allemaal kan doen met de Rotterdampas. Bijvoorbeeld gratis naar de film, het zwembad, de Euromast en Spido.

Krimpen

Voor inwoners van Krimpen kost de Rotterdampas € 60,-. U kunt de pas aanvragen of verlengen op www.rotterdampas.nl. Ook is de pas verkrijgbaar in de centrale bibliotheek van Rotterdam. Daar betaalt u wel € 2,50 extra per pas. Meer informatie vindt u op www.rotterdampas.nl. U kunt de Rotterdampas vergoed krijgen via het Voorzieningenfonds.

Capelle en Zuidplas

In Capelle en Zuidplas geeft de gemeente korting als u een laag inkomen heeft. Met een uitkering van ons betaalt u dan € 5,-. Voor kinderen van 3 tot en met 17 jaar is de pas gratis. U vraagt de pas voor uw kind(eren) tegelijk met uw eigen pas aan bij uw gemeente. Meer informatie vindt u op de website van uw gemeente.