Energie besparen is geld besparen (deel 2) (07-10-2020)

HOME  |  IJsselgemeenten  |  Nieuws  |  Energie besparen is geld besparen (deel 2)

Energie besparen is geld besparen (deel 2) (07-10-2020)

Energie besparen is goed voor het milieu. En u kunt ook veel geld besparen. Bekijk de mogelijkheden in uw gemeente.

bespaarstekkers en douchetimers

Capelle aan den IJssel

Energiecoaches

De Capelse Energiecoaches geven u gratis advies aan huis. U krijgt ook een box met artikelen die energie besparen, zoals een ledlamp, tochtstrips en een douchewekker. U kunt tot € 150,- per jaar besparen als u alle tips opvolgt. Meld u aan via capelle@energiebox.org of bel 06 -11 11 33 01.

Energieloket

In het Energieloket op het Amnestyplein 3 kunt u al uw vragen stellen over simpele mogelijkheden om energie te besparen. Het loket is open op donderdag.

Website gemeente

Kijk voor het laatste nieuws op: www.duurzaamcapelle.nl

Krimpen aan den IJssel

Energieloket

De WoonWijzerWinkel geeft advies over energie besparen, isoleren en meer. Kom langs bij het energieloket van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur op de Directiekade 2 in Rotterdam. U kunt ook bellen: 010 747 01 47 of kijk op www.woonwijzerwinkel.nl.

Website gemeente

Kijk voor meer tips over isoleren en besparen op: www.krimpenaandenijssel.nl/duurzaamheid

Zuidplas

Duurzaam Bouwloket

Wist u dat u veel energie verliest door ramen, kieren en muren? En dat isoleren heel veel scheelt? Gemeente Zuidplas helpt u om uw huis energie zuinig te maken. U kunt bij het Duurzaam Bouwloket gratis telefonisch informatie vragen. De adviseur bespreekt met u wat u kunt doen om energie te besparen in uw woning. U kunt zelf een afspraak maken op: www.duurzaamzuidplas.nl/duurzaambouwloket.

Nieuwsbrief

U kunt al energie besparen door slim verwarmen, korter douchen, de was niet in een wasdroger doen, maar ophangen en door ledlampen te gebruiken. Geef u op voor de nieuwsbrief via duurzaam@zuidplas.nl. Ontvang nog meer tips en volg het laatste nieuws.