Eerste online meet&greet succesvol (08-10-2020)

HOME  |  IJsselgemeenten  |  Nieuws  |  Eerste online meet&greet succesvol

Eerste online meet&greet succesvol (08-10-2020)

Op 28 september was de eerste online meet&greet van het Werkplein. We wilden zo toch onze werkzoekenden met werkgevers verbinden in deze coronatijd. Elkaar persoonlijk ontmoeten is nu niet verstandig.  Daarom deden we het online en met succes!

Deelnemers geven hun mening over de meet&greetWe hadden 6 kandidaten uitgekozen om mee te doen. Zij kregen voor de meet&greet eerst een training. Daar leerden ze werken met de videotools en zichzelf presenteren. Uiteindelijk deden 4 kandidaten mee. 2 mensen hadden al werk gevonden. De werkgevers die meededen waren: Albert Heijn, Promen, SDW en ISS. Zowel de werkgevers als kandidaten kregen een online webinar aangeboden zodat zij enthousiast de gesprekken konden beginnen.

Resultaten

Wij zijn trots op de resultaten van de meet&greet. 1 kandidaat start met een proefplaatsing. De andere 3 krijgen bij 1 of meer werkgevers een vervolggesprek. De werkgevers en de kandidaten waren ook positief over de inhoud, het verloop van de ochtend en deze manier van contact.

Ook meedoen?

Wilt u als werkgever ook online in contact komen met onze klanten? Mail ons dan op: wsp@ijsselgemeenten.nl. Wij gaan dit vaker organiseren en nodigen u dan uit. Heeft u veel vacatures? Dan kunnen we dit ook organiseren voor uw sollicitatieprocedure. We denken graag mee hoe we met elkaar in contact kunnen blijven.