Een afspraak: Hoe werkt dat nu? (08-10-2019)

HOME  |  IJsselgemeenten  |  Nieuws  |  Een afspraak: Hoe werkt dat nu?

Een afspraak: Hoe werkt dat nu? (08-10-2019)

Heeft u een afspraak voor een gesprek in het gemeentehuis van Capelle? Dan meldt u zich aan via de zuil. Lukt het niet? Dan kunt u hulp vragen bij de gastvrouw of -heer.

Aanmelden via een zuil

Direct als u binnen komt in het gemeentehuis, ziet u 2 gelijke zuilen staan. Kies 1 van de 2 zuilen. Op de zuil ziet u:

Startscherm van de zuilen die in het gemeentehuis staan.

Bonnetje uit de zuil

Als u een afspraak heeft krijgt u de vraag uw geboortedatum in te tikken. Voer uw geboortedatum in, bijvoorbeeld: 10-08-1970. Dan komt uw bonnetje uit de zuil.

Geen afspraak / inloop balie Sociale Zaken

Als u geen afspraak heeft, kiest u tussen 8.00 en 10.00 uur ‘Inloop Sociale Zaken’. Daarna kunt u kiezen uit:

• Algemene informatie
  • Documenten inleveren
  • Aanvraag bijzondere bijstand

Na uw keuze, komt er een bon uit de zuil. Op dit bonnetje staat uw nummer.

Komt u zonder afspraak voor de balie tussen 10.00 en 12.00 uur? Dan krijgt u een bonnetje van de gastheer. Mensen die een wel een afspraak hebben gaan altijd voor. U kunt dus beter een afspraak voor de balie maken of tussen 8.00 en 10.00 uur komen. Het is dan vaak minder druk.

Oproep

Er hangen 2 beeldschermen voor Sociale Zaken in de hal. U hoort een teken als er een nieuw nummer wordt opgeroepen. Als u aan de beurt bent, komt uw nummer op het scherm. Daarbij staat in welke spreekkamer u zit. Of dat u naar de balie kunt komen. De medewerker met wie u een afspraak heeft zit in de spreekkamer. Hij of zij komt u dus niet ophalen uit de wachtruimte. Uw koffie of thee kunt u niet meenemen naar de spreekkamer.

Terwijl u wacht, kunt u zelf een kopje koffie of thee pakken.