Durf duidelijke taal te vragen (02-07-2020)

HOME  |  IJsselgemeenten  |  Nieuws  |  Durf duidelijke taal te vragen

Durf duidelijke taal te vragen (02-07-2020)

We willen u altijd goed informeren over uw rechten, plichten en mogelijkheden als u van ons een uitkering krijgt. Dat doen we vaak via brieven, folders, deze nieuwsbrief en op de website. We doen ons best om de teksten in duidelijke taal te schrijven. We letten erop niet teveel moeilijke woorden en ‘ambtenarentaal’ te gebruiken.

Laat het ons weten

Toch kan het zijn dat u onze informatie nog te moeilijk vindt. Laat het ons dan weten. We kunnen het u dan in een (telefoon)gesprek uitleggen. Daarnaast kunnen we uw reactie gebruiken om onze teksten beter te maken. Zo kunnen we onze informatie steeds duidelijker maken. Voor u en de anderen die het lezen.

Dus: vindt u een brief of andere informatie niet duidelijk? Stuur een e-mail naar socialezaken@ijsselgemeenten.nl of bel naar onze informatielijn: 010 - 284 84 57 (op werkdagen van 8.00 tot 12.00 uur)