Digitale formulieren vaak gebruikt (16-07-2019)

HOME  |  IJsselgemeenten  |  Nieuws  |  Digitale formulieren vaak gebruikt

Digitale formulieren vaak gebruikt (16-07-2019)

Op deze website plaatsen we steeds meer online formulieren. Deze formulieren kunt u gebruiken op de computer. Daarnaast werken ze ook op een tablet of smartphone. In 2018 zijn deze formulieren al vaak gebruikt. Bijvoorbeeld wijzigingen werden 333x online doorgegeven. Bijzondere bijstand is 229x digitaal door u aangevraagd.

Foto Frank de Roo: Online formulieren IJsselgemeenten werken ook op een tablet

De formulieren die nu digitaal zijn:

• Wijzigingen doorgeven Hiermee geeft u wijzigingen door, zoals in uw woon- en leefsituatie, inkomen en vermogen.
  • Bijzondere bijstand aanvragen Voor het aanvragen van een vergoeding bij bijzondere kosten die u zelf niet kan betalen.
  • Verzenden van documenten Hiermee stuurt u veilig loonstroken, bankafschriften, nota’s of iets anders naar ons op.
  • Vakantie aanvragen Voor het aanvragen van vakantie of verblijf buiten uw woonplaats met behoud van uitkering.
  • Klacht Sociale Zaken Als u niet tevreden bent over de manier waarop een medewerker u heeft geholpen.
  • Schuldhulpverlening Met dit formulier meldt u zich aan voor een gesprek met Schuldhulpverlening.

U gebruikt voor de digitale formulieren DigiD. Wel zo makkelijk en veilig.