Bij de informatielijn helpen we u graag (08-10-2019)

HOME  |  IJsselgemeenten  |  Nieuws  |  Bij de informatielijn helpen we u graag

Bij de informatielijn helpen we u graag (08-10-2019)

Wilt u iets weten over uw uitkering? Of over de melding van uw vakantie of een aanvraag voor extra geld? Of heeft u een vraag over een verandering die u moet doorgeven? De medewerkers van onze informatielijn geven graag antwoord. U kunt uw vraag stellen in een e-mail, een telefoontje of aan de balie.

De medewerkers van onze informatielijn geven graag antwoord.
Snel antwoord

De medewerkers van de informatielijn willen graag in 1 keer goed antwoord geven. Daarom vragen zij goed door. Zij kennen de regels en kunnen in uw dossier kijken. Daar kunnen ze uw situatie bekijken en zien welke afspraken er met u zijn gemaakt. Pas als zij geen antwoord op uw vraag kunnen geven, kunt u uw casemanager spreken.

Iemand machtigen

Als iemand anders voor u contact met ons opneemt, geven wij geen informatie. Dit doen we om uw privacy te beschermen. Wilt u wel dat wij informatie aan iemand anders geven? Dan kunt u een machtiging geven. U vindt een voorbeeld machtiging op www.ijsselgemeenten.nl/hulp.

Heeft u een vraag? Dan kunt u een e-mail sturen naar socialezaken@ijsselgemeenten.nl. U krijgt binnen 5 werkdagen een reactie. Stuur geen belangrijke gegevens van uzelf, zoals loonstroken en uitkeringsoverzichten via de e‑mail naar ons. Dit is niet veilig. Stuur deze per post, geef ze af aan onze balie of stuur het digitaal met het formulier ‘Verzenden documenten’.

Bellen

U kunt ons op werkdagen van 8.00 tot 12.00 uur bellen op 010 - 284 84 57.

Balie

U kunt ook langskomen bij onze balie in het gemeentehuis van Capelle. Deze is open op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 8.00 tot 12.00 uur. Van 8.00 tot 10.00 uur kunt u zonder afspraak binnenlopen. Wilt u tussen 10.00 en 12.00 langskomen? Dan maakt u een afspraak.