Betalen vaste lasten (28-03-2019)

HOME  |  IJsselgemeenten  |  Nieuws  |  Betalen vaste lasten

Betalen vaste lasten (28-03-2019)

Wij kunnen uw vaste lasten voor u betalen als u dat wilt. Wij betalen dan uw huur, gas, water, licht en/of zorgverzekering. We houden de kosten op uw uitkering in. U ontvangt daarna het bedrag dat van uw uitkering overblijft.

Hiermee voorkomt u een huurachterstand, afsluiting van gas, water en licht en dat een bewindvoerder uw financiën gaat regelen. Maar ook het stopzetten van uw (aanvullende) zorgverzekering. De regeling is in principe tijdelijk. Het is belangrijk dat u zelf uw administratie kunt doen. Hiervoor kunt u een budgetcursus volgen.

Wijzigingen op tijd doorgeven

Houden wij uw vaste lasten al in? En is er een wijziging in het bedrag? Geef dit dan vóór de 15e van de maand aan ons door. Dan kunnen wij de wijziging nog dezelfde maand uitvoeren. Anders wordt het een maand later.

Aanmelden

Wilt u dat we ook uw vaste lasten betalen? Geeft dit dan door via het wijzigingsformulier op  www.ijsselgemeenten.nl.