Ik zoek werknemers

HOME  |  WerkgeversServicepunt  |  Ik zoek werknemers

Ik zoek werknemers

Goed personeel vindt u niet zomaar. Wij kennen veel mensen die graag aan de slag willen. Daardoor kunnen we kandidaten selecteren die bij uw vacature(s) aansluiten. Onze arbeidsmakelaars kunnen daarvoor in overleg met u maatwerk leveren. Zo nemen we u veel werk uit handen. Daarbij kunnen we in overleg onze kandidaten een aanvullende training bieden om aan uw vraag tegemoet te komen.

Presenteer uw vacatures

Zoekt u meerdere nieuwe medewerkers of stagiaires? Of biedt u een opleiding met baangarantie? Geef dan een presentatie aan een groep kandidaten die we vooraf op capaciteiten en interesse voor u selecteren. Na uw presentatie kunt u direct met de kandidaten in gesprek.

Bent u geïnteresseerd? Onze arbeidsmakelaars gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden. In de vakgebieden thuiszorg, horeca, callcenter, grondwerker, slagersvak en asbestverwijdering hebben presentaties tot goede resultaten geleid.

Aanvullende training en opleiding

De vaardigheden van onze kandidaten niet sluiten niet altijd perfect aan op uw wensen. In overleg met u kijken we of een korte opleiding of training de oplossing kan bieden. Daarbij werken we samen met bijvoorbeeld ROC’s als het Zadkine en Albeda College.

Zie bijvoorbeeld het filmpje over onze Zorgacademie voor de thuiszorg (2:00 minuten).

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) / Social Return

Soms hebben mensen een extra duwtje in de rug nodig om werk te vinden. Wij zijn van mening dat deze mensen een kans verdienen. Die kans kunt u bieden. Als het nodig is begeleiden we u en de werknemer de eerste tijd extra met gesprekken, training of opleiding. Ook kan een werknemer starten met een werkervaringsplaats en zijn / haar uitkering behouden. Op deze manier kunt u maatschappelijk verantwoord ondernemen zonder risico.

Daarnaast verwacht de overheid steeds vaker ook een Social Return bij aanbestedingen. Zo ook de gemeenten in de Regio Rijnmond, waaronder Capelle en Krimpen. Het aannemen van mensen met een uitkering voor de uitvoering van het werk is een invulling daarvan. Hierbij helpen we u graag.

Een voorbeeld ziet u in het filmpje over de aanbesteding van Wmo-vervoer in Capelle aan den IJssel.

Top