Energietoeslag 2023 stopt op 31 augustus

De meeste mensen met recht op de energietoeslag voor 2023 hebben die al gekregen. Kreeg u hem nog niet? Vraag hem dan aan. Dat kan tot en met 31 augustus 2024. Kijk goed naar de voorwaarden.

Heeft u pas een uitkering bij ons aangevraagd? En de energietoeslag nog niet gekregen? We kijken bij uw aanvraag meteen of u de energietoeslag kunt krijgen. U hoeft deze dan niet zelf aan te vragen.

Wel zelf aanvragen

Kreeg u de energietoeslag 2023 niet automatisch? Dan vraagt u het nog aan. Kijk wel eerst of u aan alle voorwaarden voldoet. We krijgen namelijk veel aanvragen van mensen met een te hoog inkomen. Op www.ijsselgemeenten.nl/energietoeslag staat meer informatie en kunt u de aanvraag doen.

Gasmeter

Geen energietoeslag 2024

De regering heeft besloten dat er geen energietoeslag 2024 komt.

Vragen?

Stel uw vraag over de energietoeslag via www.ijsselgemeenten.nl/contactformulier of bel: 010 - 284 84 57 (van 8.00 – 14.00 uur).