De prijzen in de winkels en de kosten van energie stijgen steeds meer. Veel mensen komen hierdoor in financiële problemen. Zij hebben geld tekort. Lopen achter met het betalen van bijvoorbeeld de huur, zorgverzekering of energie. Of hebben al schulden. We willen allemaal dat dat niet gebeurt. Daarom is het belangrijk om snel in actie te komen.

Snel hulp

Het is niet voor iedereen makkelijk om hulp te zoeken bij schulden of achterstanden. Schulden kunnen snel hoger worden. Daarom bespreken we in de gesprekken met u of u genoeg geld heeft om van te leven. Heeft u hulp nodig? We bespreken met u of we u zullen aanmelden bij de Stichting Welzijn in uw gemeente. Zij helpen u dan verder.

Zelf melden

Wilt u zelf hulp vragen? Dat kan. Hieronder staan de gegevens van de welzijnsorganisatie in uw gemeente.

Capelle

Stichting Welzijn Capelle: op werkdagen van 9.00 tot 16:00 uur: 010 - 707 49 00 of stuur een e-mail naar aanmelding@welzijncapelle.nu. Aanmeldformulieren staan ook op www.welzijncapelle.nu/aanmelden.

Krimpen

KrimpenWijzer: op werkdagen van 8.30 tot 17:00 uur: 0180 - 51 75 90 of stuur een e-mail naar info@krimpenwijzer.nl.

Zuidplas

Stichting ZO!: op werkdagen van 8.30 tot 12.30 uur: 0180 - 31 00 50 of stuur een e-mail naar info@stzo.nl.