Zuidplas: Kom binnen bij bedrijven (13-02-2018)

HOME  |  IJsselgemeenten  |  Nieuws  |  Zuidplas: Kom binnen bij bedrijven

Zuidplas: Kom binnen bij bedrijven (13-02-2018)

Op zoek naar nieuw talent? Schrijf uw bedrijf dan in voor de actie ‘Kom binnen bij bedrijven!’ Van maandag 9 april tot en met zaterdag 14 april maakt u vrijblijvend kennis met mensen die heel graag weer aan de slag gaan. Het kan zowel gaan om betaald werk, als om een stage of werkervaringsplek.

Waarom meedoen?

Meedoen is eenvoudig, kost niks, en u maakt kennis met gemotiveerde mensen. U bepaalt zelf op welke dagen en tijden u bezoekers wilt ontvangen. Bovendien lift u mee op de lokale én regionale promotiecampagne. Goede reclame voor uw bedrijf dus. Meer weten? Ga dan nu naar www.kombinnenbijbedrijven.nl of neem contact op met projectleider Hans Houtman: h.houtman@zuidplas.nl of 0180-639997.

Op zoek naar een werkplek of stage? Schrijf je in!

Ben jij op zoek naar werk of een stage? En wil je jezelf graag voorstellen aan bedrijven in de regio? Bekijk dan de website www.kombinnenbijbedrijven.nl en meld je daar vanaf 1 maart aan.