Voetballen met baan als doel (06-07-2017)

HOME  |  IJsselgemeenten  |  Nieuws  |  Voetballen met baan als doel

Voetballen met baan als doel (06-07-2017)

Op 23 juni vond op de sportvelden van DCV in Krimpen een sportieve ontmoeting plaats. Uitzendbureau Roteck (sponsor), FMC (callcenter) en andere ondernemers uit Krimpen voetbalden samen met werkzoekenden en medewerkers van het Werkplein IJsselgemeenten. Wethouders Arnold de Leeuw en Marco Oosterwijk van Krimpen waren ook van de partij, waarbij de laatste in pak ook nog even een balletje mee trapte…

Onder het motto: ‘Zonder te schieten, kun je niet scoren!’ deden 16 kandidaten deze avond mee aan het voetbaltoernooi. Deze 16 kandidaten werden onderverdeeld in vier teams met daarin werkgevers, werkzoekenden en medewerkers van het Werkplein.
Zo maakte iedereen op sportieve wijze kennis met elkaar. Na afloop kon worden nagepraat met een lekkere saté en een drankje. Daarbij werden verdere afspraken gemaakt over de stappen naar werk, opleidingen, stages, enzovoort.
Volgens de eerste berichten hebben negen deelnemers een ingang gevonden om aan het werk te gaan.

RTV Krimpenerwaard was ook van de partij en maakte er een nieuwsbericht van.