Toekomstmarkt voor jongeren (02-06-2016)

HOME  |  IJsselgemeenten  |  Nieuws  |  Toekomstmarkt voor jongeren

Toekomstmarkt voor jongeren (02-06-2016)

Dit item is verlopen op 07-05-2018.

Ben jij op zoek naar een opleiding, baan of bijbaan? Tijdens de Toekomstmarkt op 17 juni vindt je inspiratie en informatie over alles wat met school en werk te maken heeft.  Verder kun je meedoen met speedcoaching en workshops.

Op vrijdag 17 juni van 13.00-17.00 uur is het Stadsplein in Capelle aan den IJssel de plek voor jongeren van 16 tot 27 jaar zonder school of werk om stappen te maken naar een mooie toekomst.

Activiteiten

Wat is er allemaal te doen op de Toekomstmarkt? Mocht je twijfelen over welke opleiding je wilt gaan doen, dan is er speedcoaching om jou verder te helpen. Wil je jezelf ontwikkelen? Er zijn diverse workshop die jou tips en vaardigheden aanreiken voor de arbeidsmarkt. Je kan leren jezelf goed te pitchen en dit oefenen met werkgevers. Heb je hulp nodig op financieel vlak of met andere problemen? Er zijn verschillende organisaties waarmee je kennis kan maken die jou verder kunnen helpen. Ben je op zoek naar een bijbaan? Er is een vacaturemuur waar je inspiratie kan opdoen en coaches die jou helpen met solliciteren.

Kortom, wil jij vooruit? Kom dan naar de markt van jouw toekomst! Laat weten of je komt en nodig je vrienden uit via de Toekomstmarkt op facebook.

Organisatie

Het Werkplein IJsselgemeenten, het ROC Zadkine, het Eropaf-team en De Jonge Krijger organiseren de markt in opdracht van de gemeente Capelle aan den IJssel. Verder werken verschillende jongerenorganisaties uit Zuidplas, Capelle en Krimpen aan den IJssel eraan mee.