Klantenservice: het werk van de toekomst! (02-10-2018)

HOME  |  IJsselgemeenten  |  Nieuws  |  Klantenservice: het werk van de toekomst!

Klantenservice: het werk van de toekomst! (02-10-2018)

U bent behulpzaam en houdt van contact met mensen. Mensen komen vaak naar u toe voor advies. Of u bent handig met de computer en sociale media. Dan is het werken op een afdeling klantenservice iets voor u. Ervaring is niet nodig.

Er komen steeds meer (web)winkels en organisaties die per telefoon, mail en chat contact hebben met hun klanten. In Nederland doen al meer dan 190.000 mensen dit werk. Dit worden er alleen maar meer. Misschien bent u dat?

Veelzijdig en afwisselend

Het werk in de callcenterbranche is heel veelzijdig. Bij sommige opdrachten geeft u vooral hulp en informatie. Zoals ook bij onze eigen informatielijn. Soms gaat het om telefonische verkoop of een enquĂȘte. Of u ondersteunt klanten in een webwinkel. Van Bijenkorf tot Gamma en van Bol.com tot elektriciteitsbedrijf. Er is altijd werk in een branche die bij uw interesse past. En omdat u met mensen werkt is iedere dag anders.

Flexibel in tijd en plaats

In veel functies zijn flexibele werktijden mogelijk. Zowel dag- als avonddiensten en in de weekenden. Dit werk is goed te combineren met een studie of gezinsleven. Vaak kunt u werken in de buurt. Er is een groot callcenter in Capelle. Ook kunt u soms vanuit huis werken.

Training en begeleiding

De klantcontactcenters zijn professionele partijen, die in u willen investeren. Vaak gaat een baan samen met een training, begeleiding en het aanbieden van opleidingen.

Lange termijn

Het is een interessante branche met veel (doorgroei-) mogelijkheden. En daarvoor ook voor de lange termijn interessant.

Goed salaris

De arbeidsvoorwaarden zijn vaak erg goed. U verdient een goed basissalaris.

Ervaring niet nodig

Er is veel vraag naar medewerkers op de klantenservice. Heeft u geen ervaring? Dat geeft niet. De bedrijven waar u wilt werken willen in u investeren. Ook wij willen graag in gemotiveerde medewerkers investeren. Bijvoorbeeld met trainingen op het Werkplein.

Interesse?

Heeft u interesse in dit werk? Geef dit dan door aan uw casemanager Werk! Bel 010 - 2848457 of mail naar socialezaken@ijsselgemeenten.nl U kunt dan snel aan de slag!