Eropuit met de Rotterdampas (07-03-2019)

HOME  |  IJsselgemeenten  |  Nieuws  |  Eropuit met de Rotterdampas

Eropuit met de Rotterdampas (07-03-2019)

Met de Rotterdampas kunt u meer dan 750 uitjes in Rotterdam en omgeving gratis of met korting doen. Zo houdt u leuke activiteiten betaalbaar.

Foto van de Rotterdampas

Krimpen

Voor inwoners van Krimpen kost de Rotterdampas € 60,-. U kunt de pas aanvragen of verlengen op www.rotterdampas.nl. Ook is de pas verkrijgbaar in de centrale bibliotheek van Rotterdam. Daar betaalt u wel € 2,50 administratiekosten extra per pas. Daarnaast is de pas op afspraak verkrijgbaar bij andere verkooppunten in de regio, waaronder de gemeentehuizen van Capelle of Zuidplas.  Meer informatie vindt u op www.rotterdampas.nl.

U kunt de Rotterdampas vergoed krijgen via het Voorzieningenfonds. Meer daarover staat op www.ijsselgemeenten.nl.

Capelle en Zuidplas

In Capelle en Zuidplas geeft de gemeente korting als u een laag inkomen heeft. Met bijstand betaalt u dan € 5,-. Voor kinderen van 3 tot en met 17 jaar is de pas gratis. U vraagt de pas voor uw kind(eren) tegelijk met uw eigen pas aan.

U vraagt de Rotterdampas met korting aan bij uw gemeente. Daar kunt u de pas ook verlengen. Meer informatie vindt u op de website van uw gemeente.