Boksend in beweging met BoxOp! (24-02-2017)

HOME  |  IJsselgemeenten  |  Nieuws  |  Boksend in beweging met BoxOp!

Boksend in beweging met BoxOp! (24-02-2017)

Dit item is verlopen op 18-08-2018.

Vorig jaar hebben veertien deelnemers de training BoxOp! gevolgd. De training met een sportief (boks-)karakter is gericht op het vergroten van zelfvertrouwen en eigen kracht. Zo leren de kandidaten te zoeken naar aansluiting met een werkgever en daarmee de kans op werk te vergroten. Een aantal van hen hebben met hun nieuwe vaardigheden inmiddels een baan gevonden.

Hoe laat ik mijn kwaliteiten aansluiten bij de vraag van mijn gesprekspartner? Hoe ga ik een gesprek in? Welk type persoon zit er tegenover mij? Hoe treed ik uit mijn comfort-zone? Het antwoord op deze vragen proberen we te geven tijdens BoxOp! De training wordt gevolgd samen met andere werkzoekenden. Hierdoor kunnen de werkzoekenden elkaar helpen, advies geven en motiveren. De trainers, Mario Ferreira en Flavio Andrade, van Activering & Zorg en het Werkplein begeleiden en helpen werkzoekenden de volgende stap te maken. 

Wat leer ik tijdens de training? 

De training bestaat uit tien dagdelen. U ervaart uw eigen kracht in een combinatie van de (boks-)sport- en gesprekstechnieken. Uw presentatie bij de werkgever en het belang van een goed gesprek in uw netwerk komen aan bod.

Voorbereiding

We starten met een persoonlijk (kennismakings-)gesprek waarin we uitleg geven over de training en wat we van u verwachten. Als u deelneemt gaat u werken aan een nieuw profiel, ‘bokspromopitch’ (korte presentatie) en raakt u vertrouwd met het voeren van een (sollicitatie-)gesprek. In de training gaan wij u uitdagen om uit uw comfortzone te treden en in beweging te komen.

Nieuwe Ronde

Op 16 maart en rond 5 juni 2017 starten een nieuwe BoxOp! trainingen. Wilt u meedoen? Meldt u zich dan aan via uw casemanager.

Top