Nieuws

HOME  |  IJsselgemeenten  |  Nieuws

Nieuws

 • Invloed uitoefenen op het Capelse beleid?

  (13-09-2018)

  Adviesraad sociaal domein Capelle aan den IJssel is op zoek naar maatschappelijk betrokken inwoners (m/v).

  Lees verder
 • Nieuwsbrief Sociale Zaken juli

  (05-07-2018)

  De Nieuwsbrief Sociale Zaken van juli wordt deze week verspreid onder de klanten van Sociale Zaken IJsselgemeenten. Vier keer per jaar sturen we nieuwsbrief. Hiermee houden we hen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in wetten en regelingen.

  Lees verder
 • Nieuwe privacyregels

  (25-05-2018)

  Vandaag is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van kracht gegaan. De kern van de AVG is dat we zorgvuldig met persoonsgegevens omgaan en datalekken voorkomen. We hebben met elkaar hard gewerkt aan de voorbereidingen voor deze wet en aan het documenteren welke privégegevens van wie we in bezit hebben, hoe lang we ze bewaren en wat we ermee doen.

  Lees verder
 • Nieuwsbrief Sociale Zaken april

  (28-03-2018)

  De Nieuwsbrief Sociale Zaken van april wordt komende week verspreid onder de klanten van Sociale Zaken IJsselgemeenten. Vier keer per jaar sturen we de nieuwsbrief. Hiermee houden we hen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in wetten en regelingen.

  Lees verder
 • Meer uitkeringsgerechtigden aan het werk in IJsselgemeenten

  (19-03-2018)

  Het gaat goed met de bijstand in de IJsselgemeenten (Capelle, Krimpen en Zuidplas). In 2017 nam het aantal mensen dat nieuw in de bijstand kwam af. Tegelijkertijd steeg het aantal mensen dat werk vond en daardoor geen bijstand meer nodig had. Bestuursvoorzitter Eric Faassen van IJsselgemeenten: “Dat is een mooi resultaat. Zeker als je weet dat landelijk het aantal mensen in de bijstand 0,75% afnam.”

  Lees verder
 • Zuidplas: Kom binnen bij bedrijven

  (13-02-2018)

  Op zoek naar nieuw talent? Schrijf uw bedrijf dan in voor de actie ‘Kom binnen bij bedrijven!’ Van maandag 9 april tot en met zaterdag 14 april maakt u vrijblijvend kennis met mensen die heel graag weer aan de slag gaan. Het kan zowel gaan om betaald werk, als om een stage of werkervaringsplek.

  Lees verder
 • Meer werkervaringsplaatsen gezocht in land- en tuinbouwsector Zuidplas

  (14-12-2017)

  Een half jaar geleden is het project Statushouders Glastuinbouw Zuidplas van start gegaan. Het is een samenwerking tussen de GR IJsselgemeenten (waaronder Zuidplas) en Veldwerk Uitzendbureau. Werkplein IJsselgemeenten heeft nu een filmpje gemaakt over de ervaringen van nieuwkomers (statushouders) uit Nieuwerkerk aan den IJssel en Zevenhuizen in een leerwerkbedrijf te Bleiswijk. De gemeente Zuidplas gaat de film presenteren aan de eigen land- en tuinbouwsector om soortgelijke werkervaringsplaatsen ook in Zuidplas mogelijk te kunnen maken.

  Lees verder
 • Nieuwsbrief Sociale Zaken december

  (14-12-2017)

  De Nieuwsbrief Sociale Zaken van december wordt deze week verspreid onder de klanten van Sociale Zaken IJsselgemeenten. Vier keer per jaar sturen we deze nieuwsbrief. Hiermee houden we hen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in wetten en regelingen.

  Lees verder
 • Nieuwsbrief Sociale Zaken oktober

  (06-10-2017)

  De Nieuwsbrief Sociale Zaken van oktober wordt deze week verspreid onder de klanten van Sociale Zaken IJsselgemeenten. Vier keer per jaar sturen we nieuwsbrief. Hiermee houden we hen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in wetten en regelingen.

  Lees verder
Archief
Top